Brisanje u Android aplikaciji
- Prijavi se u aplikaciju i otvori Profil.
- Odaberi Obriši račun.
- Unesi lozinku i potvrdi trajno brisanje.
Brisanje na webu
Prijavi se, otvori postavke profila i u odjeljku za brisanje računa potvrdi zahtjev svojom lozinkom.
Otvori postavke profilaŠta se briše
Brišu se račun, profilni podaci, aktivne sesije, favoriti, lista za kasnije, progres čitanja i druge stavke direktno povezane s računom. Dio tehničke ili transakcijske evidencije može ostati samo kada je to potrebno zbog sigurnosti, sprječavanja zloupotrebe ili zakonskih obaveza.
Ako se ne možeš prijaviti, prvo koristi opciju za reset lozinke ili kontaktiraj podršku putem N.O.V.A. AppHub podrške.